18 veebruar 2013

Tehtud.

Täna sain jälle tytrekese, aga seekordne lapsuke on teistmoodi kui mu senised kypsetused:P. Sai teist kaua ja keerutades meisterdatud - kyll oli seda ja teist varu puudu, kyll oli pere liiga peenike. Aga iga eiolejaeisaa saab ykskord otsa ning siis tuleb see, kellel aeg käes. Ta on mulle nii mõndagi maksma läinud ootamise ajal ja läheb ka edaspidi tegutsedes, aga ma tean, et iga memme vaev saab ykskord tasutud. Panin talle nimeks Hildur OY. Tere tulemast ettevõtluse jõhkrasse maailma!

21 kommentaari:

Lendav ütles ...

Tervist ja jõudu ja pikka iga lapsukesele!

Tsiil ütles ...

Hildur, assa, hea nimi :) sobib sooloks ja koori ette ka kui vaja ja veidi imetegemise hõngu ka.

Õnnitlused!

Helve ütles ...

Õnnesoovid!
Ole tubli ja kraps, et Sul oleks õnnelik laps!

Ise Hakanud Lillekasvataja ütles ...

Miks Hildur?

mustkaaren ütles ...

Suur tänu, kõik heAad soovid kuluvad marjaks ära:)
Hildur Sokk - imekokk, teate kyll. Ka minu imedesepikojas tehakse palju erinevaid imesid, elu jooksul on õpitud nii mõndagi ametit, nt raamatupidamist, kiviraiumist ja skulptuuri, tekstiili ja ettevõtlust-projektijuhtimistki.
Asjal on tagamõte ka - nimi peab olema nähtamatu ja neutraalne, aga 2) rahvusvaheline, sest kavatsen asja arendada ja ehk jõuan Rootsi Kunni maja stukkdekoorigi renoveerima;)

Kuldkingake ütles ...

Väga tubli ja nimi kõlab uhkelt!

Tii ütles ...

Huvitav, kas sul tuli pähe kontrollida, kuid www.hildur.com ja www.hildur.net on kunstnike veebilehed ning hildur.org on kahe väikelapse leht. Sobid sinna seltskonda küll! www.hildur.ee (ja www.hildur.eu) on õnneks veel vabad. Facebookiga pead pisut nuputama, hildureid on seal rohkelt.

Soovitan sul www.zone.ee -s otsekohe ka oma domeen ära registreerida kui sa seda veel teinud ei ole - aastatasu on 18 EUR. Kodulehe majutus zones maksab 4.83 eurot kuus. Selle eest saab kasutada wordpressi tarkvara lisatasuta. Saad e-maili ning ftp suuremahuliste failide vahetamiseks. Haldusliides on normaalne. Alguseks täitsa piisab.

Sa ei pea seda küll arvestama, kuid minu meelest ei ole mitmetel põhjustel mõtet oma OÜ väljaostetud veebiaadressi www.hildur.ee kuhugi tasuta välismaisele lehele suunata. Kui soovid, võin täpsemalt põhjendada pohlavars(at)gmail.com.

Kui sul on kohe müüdavat valmis kaupa , siis ostukorvi meetodi ja kohese maksmisvõimalusega poekese võib esialgu ju tõesti ka tasuta weeblysse püsti panna, päris lehelt võib linkida sinna.

Igal juhul palju õnne ja kasvagu ta tubliks, see vastsündinu.

Eve Piibeleht ütles ...

Õnne, edu ja pikka iga vastsündinule ja nimi on ka lahe.

MUHEDIK ütles ...

Edu ja õnne pisikesele ehk vastsündinule. Elagu Su armas Hildur vanaks-vanaks :)

Aidi ütles ...

Haa! Lahe! Kingadel sisetallad ikka vahetasid sel puhul ära?

Pokumees ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Futu ütles ...

Nimes on väge ja usaldusväärsust. Hea valik. Õnne, tarkust ja jõudu!:)

Anonüümne ütles ...

Palju-palju õnne värskele vanemale:)

Ja ükskord me kohtume niikuinii - uued raamatud on ootamas ning tahaks ju täpsemalt kuulda, kuidas kogu lugu on kulgenud.

Köögikata ütles ...

Palju-palju õnne ja edu!

Futu ütles ...

Kaaren, peaksin oma eilse äpaka ära klaarima. Kuna meil on kaasaga mõnda aega üks arvuti kahe peale, siis ma ei taipa ennast vahel sisse logida ja loen tema nime alt sisenedes uusi kirjeid. Kommenteerisin ja vaatasin, et appikene, nüüd ma olen valenime all komminud. Kustutasin kommentaari, aga nimi paraku jäi. Vabandan. Nii, et siis te teate kui ma kogemata jälle kuskil habemega ette juhtun...:)

Nodsu ütles ...

See on tore kui ikka uusi 'lapsukesi' sünnib! Palju õnne, jaksu, edu ja lennukaid ideid uuele pisikesele ja tema loojale! :)

Kadakas ütles ...

Ervin tervitab Hildurit ning soovib jõudsat kasvamist ja pikka iga!

Ervin (kahenädalane)

Kadakas ütles ...

Ahjah, tahtsin veel küsida, kuidas raamatupidamist plaanid tegema hakata? Mul on väga väike tehingute arv ja mõtlesin excelis pearaamatut pidada (üht MTÜ-d teen niikuinii samamoodi), aga kui sul on aega olnud uurida praegu saadaolevaid tasuta programme ja midagi sobivat leidnud, vihja mulle ka - tasuta tarkvara puhul kasutaksin ilmselt hea meelega seda.

Anonüümne ütles ...

Tänan heasoovide eest!
Ja H tervitab omakorda Ervinit:)
Hakkan ise raamatut tegema, kutsetunnistus olemas. Kasutan Merit Aktiva nimelise tarkvara tasuta versiooni, väikeettevõtjale piisab. 1 tuttav kasutab seda juba aastaid ja on rahul, seega ei hakka rohkem otsima, tõenäoliselt eesti keeles palju paremat ei olegi.
Trv, K.

Kadakas ütles ...

Jah, neil, kel ammu alla laadinud, neil lihtsam. Vanasti oli Merit helde - kuni 100 müügiarvet, 100 ostuarvet, 100 kassadokumenti, 100 pangadokumenti ja 500 raamatupidamiskannet aastas tasuta, aga tänaseks on nad õite kitsiks läinud. Praegu kuni 100 arvet, 100 ostu ja 100 rmpkannet on tasuta ja kui see täis, siis tuleb maksma hakata. KUi aastas 100 rmp kandega hakkama saab, siis ikkagi peaks igal aastal uue prooviversiooni alla laadima ja saldod sisetama, aga ma pole kindel selleski, et 100 rmpkandega aastas välja tulen - tahan palka maksta ja kõik need palga ja maksudega seotud pangakanded võivad lõpuks ikka juba enne aasta lõppu rmpkannete limiidi lõhki ajada.

Kadakas, kah diplomeeritud rmp

Anonüümne ütles ...

Ilmselt ongi tegu aastatetaguse Meriti versiooni omanikuga, sest tema piiratud kasutusmahtu ei maininud. Ma laadisin selle tootja kodukalt endale eelmisel aastal uurimiseks ja kavatsen osta mingi karbitoote, kui asjaks läheb, aga see tahab veel asjatundjalt uurimist, et millise. Hetkel on mul veel kodusoleva väikelapsega mässamist, samuti mõned ripakil kodutööd ja 3 koolilapse asjad, nii et ettevõtte käimajooksmine tahab aega ja vajab pereliikmete koolitamist iseseisvama eluga toimetulekuks.
Meie riigil on suur mure, et on palju ripakil v mahajäetud ettevõtteid, millest raha ei tule, ja maksuamet hakkab peagi maksumaksjaid palju karmimalt pigistama ja kontrollima. Kyll on hea, kui siis hästilippav ja aukudeta rp on.
K.