17 detsember 2012

Kelmikaid meenutusi

Ah et mis sellel on aiaga pistmist? No seda, et palavikuliste plekitööde pärast jäi nii mõnigi sygisene aiatöö tegemata. Ja valmis sai eelpildistet transpordivahend õige natuke enne seda, kui pori muutis teed põhjatuks ja seejärel kylmetas isand Talv maardlad ning kaevurite käed. Kellel on ,see teeb nyyd muud käsitööd. Kellel ei, teeb tööd, mille jaoks on tarvis vähem sõrmi.

6 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

tänu kümneaastasele kooselule autofänniga on mul raskekujuline allergia roostes romude vastu. Pigem käin jala või sõidan bussiga. Aga igaühele oma :)

MUHEDIK ütles ...

Kui sa kogu tööd ei jõua teha, tee pool...:)

Sina oled küll pikad ja kaunid pühad kuhjaga ära teeninud, tehtud on rohkem kui mitme aasta jagu.

mustkaaren ütles ...

Oi, aitäh:)
Ma katsun ka sellised romulaadsed asjad ja sureva raua hunnikud oma kodust eemal hoida, ja antud renoveerimine oli tõesti erandlik, siin ületas tehnikavajadus ilujanu. Kui ma poleks ulatanud autotegijale oma valget abikäekest, siis meil seda kaubikut poleks. Muide, tehnoülevaataja kiitis seda kaubikut ja ütles, et pole nii heas korras vana bussi näinudki.

mustkaaren ütles ...

Aga buss on nyyd ilus tumesinine, valge katuse ja punaste katusereelingutega vanaaegne Ford Transit L, mida pole põhjust häbeneda.

Tii ütles ...

Mis tähendab, et aia tööd jäid tegemata? Minu meelest need plekitööd olid niisamuti aiatööde osa nagu kivipaigaldused ja istikute-pistikute juurutamisedki. Järgmisena ootaks pilguheitu su rikkalikule toataimlale, palun! Sõbralikke ja sooje jõulusid teie perele.

Tsiil ütles ...

Nüüd ma tean pilguga saata, kui sa linnas soola ja tikkude ja püssirohu järel käid :)

Mulle meeldib, kui riistvara on poldini hooldatud ja nurrub juhi käe all. Kujutan ette kui palju selle hobuga veetud ja tehtud saab.