14 oktoober 2012

Kudumis-, heegeldamis- ja keevitamist88d

kolivad uuele lehele, et mitte siinset, aiandus- ja majandusplogi liiga segaseks ajada. Aadress on "kaarnakirja.blog........", k6rvalveerus "Minu lugupeetavates" (milline mitmem6tteline pealkiri) on ka link.
Talv tuleb, ilmselt saab meisterdustelehel tihedam liiklus olema, kui v2lit88de hooaeg l2bi.

2 kommentaari:

Tsiil ütles ...

siirup? :)
Ma oleksin tahtnud keevitustööde kohta pikemalt lugeda :)
Kui sa just vitraaziga ei tegele. Minu käsitöö puhkab. Kunagi sai tehtud täisvillast nukke ja siis igasuguseid päkapikke ja ma ei tea mida veel. Klaasimaali. Tore, et tegin ja tore, et enam ei tee :) aga teiste töid imetlen ikka.

Anonüümne ütles ...

Armas Tsiil, ajapuudusel ma ise ei keevita, kuigi skulptuuri6pingute ajal oli see meil 6ppeprogrammis, samuti on meil kodus elektrikeevitus ja abikaasi t88 juures gaasi oma, mida lahkesti kasutada lubatakse. Mina olen see poiss, kes latti l6ikab v lihvib, kui vaja, aga enamasti hoiab otsast kinni, kui kedagi teist appi v6tta pole:) Ka puurida vm on teinekord vaja. Oma k2pakesed teen mustaks sellep2rast, et enamus t8id nii maja kui tehnika juures on kyllaltki mitmekesised ja mu abikaasil pole teist abilist kuskilt v6tta.
2) on parem, kui ise paljude asjadega hakkama saad. Mida v2hem abitut seismist katkise toru/kodumasina/s6iduki juures, seda parem. Omi pole - erinevad p6hjused, aga v66raid pole m6tet enda pere ja kere arvelt nuumata - t88dega, mis on yhele naesterahvale t2iesti aru- ja j6ukohased!