12 september 2012

Uus, jajahh

Kiire. Klimaatiline suvi hakkab otsa l6ppema, oli teine erakordselt lyhike. Sel suvel oli palju t88d maja juures, sest lapsi ei pea enam iga hetk valvama. T88 tegi relatiivse suve eriti lyhikeseks. Valmis objekt siiski ei saanud, tehnilistel p6hjustel - protsess veel j2tkub.
Sygis ei ole palju puhkamisv22rsem. 3 last k2ib koolis ja 1 on kodus, sest lasteaeda teda panna ei saa. See aeglustab osasid protsesse, irw.
8elgu nyyd eduka esimese eesti ahvid, et kodus on ainult laisad ja lollid inimesed. Ma n2rin tal k6ri l2bi. Pole teab mis ajast korralikult puhata ega v2lja magada saanud, aga k6ik v6imalikud keha ja vaimu ylekypsetamisest tulevad haigused saavad tasutud korda tehtud tykiga eestimaast ning tervest hulgast elus hoitud ja j2reltulevale p6lvele edasi antud t88v6tetest ja p6him6tetest.
..........................................................................................................
Palju v2rve meie sydamete liblikate tiibadele!

1 kommentaar:

MUHEDIK ütles ...

Tundub, et oled sel suvel väga tegus ja tubli olnud. Sa ainult rõõmusta selle üle, kõike ei jõua niikuinii korraga ära teha. Vahel piisab jupikesest. Ja lollide arvamused on nende probleem, neist ei tohi lasta end häirida.

Värve Sinu sügisesse. Ja palju!