17 september 2012

Tupsumaa

Ma m6tlesin, et kirjutan Teile oma aiast, murust, ema ja 2mma avitamisest, kyttepuude jumalikust l6hnast, armsatest lapsukestest ja loomakestest ning sygise l2henevast ilust, sekka ka veidi ilmajuttu, aga muhvigi.
K6igep22lt k2isin peletamas naabri koera, kes oli peletanud teise naabri kassi meie pirnipuu otsa ja m6lemad s6imasid yksteist. H22lekas stseen toimus meie magamistoa akna all. Siis aga osutus, et 6ues, liigutatavas aedikus elavad j2nnid on oma aia alla augu kaevanud ja minema kihutanud!
L2hen nyyd j2nesejahile ja unustan kirjutamise m6neks ajaks.
Tsau, pakaa.

5 kommentaari:

Futu ütles ...

Küülikud kaevavad kohe uru kui saavad. Ja kui lahti pääsevad ja aida alla veel pojad ka toovad ning need ka kõik urge hakkavad kaevama, siis on õu nagu karstiala - iial ei tea kus jala väänad. Kapsamaal käisid rüüstamas, ikka tõeline nuhtlus. Pealegi on nad nii väledad, et ei saa enam kätte. Mul lapsepõlvest vanaisa talust see stoori ära nähtud. Peale ühte eriti ränka jalaväänamist vanaisa nii vihastas, et viimased jänesepraed hakkasid olema haavlitega.:)

Köögikata ütles ...

Aga tee jäneseaedikule alla ka võrk - rohulibled pääsevad läbi, jänesed mitte. :)
Aga eelmise postituse peale ütleks ka, et ainult lollid (ja pururikkad) ei tea, et kodus on veel kõige rohkem tööd teha. Megatubli oled!

MUHEDIK ütles ...

Ma loodan väga, et Sul õnnestub oma jooksikud kätte saada. Kole, kui nad mõne rebase või koera ohvriks langevad.

Kader ütles ...

Wallace ja Gromit tuleb kohale kutsuda :) http://www.filmiveeb.ee/filmid/1443/Wallace-ja-Gromit-Libakuuliku-needus/

Anonüümne ütles ...

Kohe sain k2tte 2 loomakest, 1 veidi hiljem, aga 1 roosat v2rvi loom on eriline spetsialist - naeratab ja lehvitab, n2rib midagi ja istub rahulikult paigal, aga laseb sind ainult 3 sammu kaugusele. Mina teda taga ei aja, las elab eddasi lauavirna all, kuuri all niiduki taga jms kohtades. Kyll me ta k2tte saame, see pole esimene kord roosale j2nesele pikka varitsust korraldada.
Trv, K.