18 juuni 2012

Neegrikuningas Eefraim ja tema kuningriik







Ma kohe pidin pilte kolides m6ned ka ilmarahvale imetlemiseks yles panema - kas pole v2ikesed lapsed, vanad traktorid ja lilled ilusad! Laps ja taimed on minu, traktor venna oma - k6ik ise ja oma k2tega tehtud! P.S. Hr Androidile tuleks anda veidi vastu kitlit, sest Canoni peegelkaamera pildid on mobiilses arvutusseadmes kyll pysti, aga blogger paneb need yles kyliliasendis, nagu ei oleks fotokas neid 6igeks keeranud. Google jubin bloggerile on probleemne, aga kogu jubinapoes on see parim, mis saada on. Teised on veel s.temad ja osad ei t88ta yldse.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui ilus!

Tii ütles ...

Lilled ja lapsed on ilusad kasvõi pea alaspidi, kuid kui sinu korraarmastaja loomus sellega leppida ei taha, on võimalik ka online see pööramise asi ära korraldada.
1) Mine sisselogituna aadressile picasaweb.google.com
Seal näed üht või mitut albumit. Vali see, kust tulevad su viimasemad blogipildid (üldiselt sama nimega nagu su blogi).
2) Leia selle albumi lõpust värskelt üleslaaditud pilt, mida keerata tahad. Vali Action-> EDIT IN CREATIVE KIT
3) Hammasrattad hakkavad ekraanil pöörlema ja mõne aja pärast peaks su pilt näha olema selles super tööriistas. Kui ühe korraga ei õnnestu, võid uuesti proovida.
4)Pööra või kaunista muul viisil. Salvesta lõpuks samale kohale ja naudi tulemust blogis.

Märkus: Varem sai otse Picasa albumis pöörata, aga praegu on selle liiga lihtsa võimaluse jäljed küll näha, kuid ei toimi