23 mai 2012

L2heb s6jaks

Naabrid, kes lugematute meie koduse vara, laste ja meie enda vastaste pattudega hakkama saanud, v6tsid lisaks senistele yles uue teema. Praegu suvitab seal yks noor p2tt, eks tema on vanadele uue j6u ja hingamise andja, nt arvestades viimasel ndlv toimunud joomisi ja k2ratsemisi, mis kyyndisid varase hommikuni v2lja.
Lisaks sellele, et rikutud v kadunud on k6ik meie yhised piiripostid, hakati eile aiamaja ehitama - ikka yksjagu meie maa peale. Loomulikult ei olnud sellest juttu, et kas me tohime, kuidas jne.
Nyyd ei ole muud, kui vallavalitsus ja konstaabel. J2LLE. Kuna ma olen aastaid ysna diskrimineerivat ja kohati p2ris rumalat juttu kuulnud ametimeeste suust, ja selle alt on selgelt n2ha suhtumine "ah rumal eit ajab kiusu, lasku aga inimestel elada", siis lasen nyyd abikaasal endal oma vara eest seista. Ja m6lgutan m6tteid juristi yle, sest aastatepikkune politsei, prokuratuuri, vallamaja, keskkonnainspektsiooni jt ametimeestega (enamasti t2iesti kasutu) asjaajamine on meie aega ja raha raisanud m2rkimisv22rselt palju.
Ma ei ole rahul.

5 kommentaari:

haavaemand ütles ...

Sellised olukorrad on väga keerulised. Meie pere on hoolimtau naabri pärast sunnitud ära ostma pool maja, et mitte ühel hommikul ärgata, sarikas kuklas. Teiselt poolt on sellel ka hea külg, tagame endale privaatsuse. Õnneks on ülejäänud naabrid intelligentsemad Sinu omadest ja jõudude vahekorrad on mulle meeldivalt paigas. Lõpuks.
Soovin Sulle palju jõudu, hääd tervist ja ilusaid hetki!

Eve Piibeleht ütles ...

Kui ma teiste probleemidest loen, saan aru, et mul endal on vist naabritega väga vedanud...

Tii ütles ...

Tegelikult ei tohi ehitada isegi piirijoonele, kui naaber ei anna nõusolekut. Noh, aga loata ehitisi on Eestimaa täis ja pole kerge neid seaduse jõuga sundida lammutama. Igal juhul soovin jõudu ja et te ei laseks oma suve täiesti ära rikkuda selle naabrisõja käigus.

Kadakas ütles ...

Maa-ameti geoportaalist ortofoto väljatrükk kinnistupiiridega ei pane naabrit oma majakest nihutama? Muidu mida kiiremini KOV omavolilise ehitustegevuse peatab, seda parem. Üldiselt KOV-d kardavad lammutamisorderit anda, aga kuna tegu aiamajakesega, mis kogult pisike, siis sundteisaldamist nad üldjuhul ei pelga.

Morgie ütles ...

Ehk oleks tulus ja kauakestvat efekti pakkuv see lahendus, kus te valate täpselt oma krundi piirile betoonist aiavundamendi? Ehitada ja nihutada ie saa, aga hiljem, kui raha rohkem, saab sinna aia peale ehitada.