03 detsember 2011

Kallis jõuluvana!

Tere,
sul on kindlasti palju tööd, aga mina olen tagasihoidlik tydruk. Olen sel aastal hästi tubli olnud. Kuulasin oma ema sõna ja sõin ära kõik, mis kokku keedeti. Ma ei löönud sel aastal mitte kedagi ja aitasin vanainimesi yle tee. Siis ma mängisin hästi palju õues ja ravisin haigeid taimi. Kui oli põud, tassisin neile juua. Ja sellel inimesel, kes mulle naftat myys, aitasin lõunamaareisi raha kokku saada. Siis tõin koju palju mahajäetud õnnetuid taimi, kes olid näljas & kylmas. Tegin veel palju asju, aga kuna ma olen hetkel haige ja muul ajal põrutada saanud, siis enam kõike ei mäleta, loodetavasti olid need head asjad.
Armas jõuluvana! Ma tahaksin ka tuleval aastal hea tydruk olla. Aga see maksab ka midagi. Too mulle 12-keelne kitarr, uus buss, vannitoa jagu segusid ja plaate, 10 korralikku 120cm päevavalguslambikorpust, 30 orhideelist, 500 hekitaime, bobcat ning uus pea.
Tänan juba ette,
parimate tervitustega Sinu Kaaren.

8 kommentaari:

Eve Piibeleht ütles ...

orhideelisi ja kitarri ma ei taha, aga uus pea ja kotiga energiat võiks olla küll. Bobcatist rääkimata.

Mari ütles ...

Loodan,et jõuluvana pani sind organidoonorite järjekorda ja et jõuluks see uus pea ka kohale jõuab:D
Ma mõtlen, et käsi oleks mõned paarid lisaks vaja

Morgie ütles ...

Kas sul on nii suur korsten, et jõuluvana koos bobcatiga sealt sisse mahub?

Morgie ütles ...

Muidu on päris tagasioihdlikud soovid :D
eriti, kui sa tõesti ja ausalt KÕIK ära sõid, mis kokku keedeti.

Köögikata ütles ...

Väga kasulik nimekiri. Ise küsiksin head töökohta ja 24 lisatundi igasse ööpäeva hetkel, no ja kevadeks mõned uued taimed ka. :o)

mustkaaren ütles ...

Ma OLINGI väga tagasihoidlik. Uut pead on vaja sellex, et ma jõuaksin valmis ehitada uue kuuri & garaazhi, mille jaoks sai tööriistad ja masinad ostetud ning materjale koju tassitud. Praegu on nii, et mul on kogu aeg paha olla, pea käib ringi, valutab ja mul on tasakaaluhäired, sooja-kylma ja toidu maitset ma ei tunne, samuti on valutundmine imelik. Ma ei suuda pikki tekste lugeda ning kirjutades l'hevad tähed sassi praktiliselt iga sõna sees. Nii juba pikemat aega. See näitab, et on riistvaralisi probleeme.

Morgie ütles ...

ai inimene aga palun mine riistvara-arsti juurde! See kirjeldus viitab milellegi natuke hirmsamale - justkui mikroinsuldikesele või nii.

nakisha ütles ...

tere, minu nimi on nakisha, ma tahan, et te kõik koos minuga tänaks seda meest, et ta mu kodus oma endise abikaasa taha taandas, kes viskas mind teisele naisele viieks aastaks. Alguses ei uskunud ma kunagi, et DR OGUDUGU suudab mul aidata mu teisele naisele oma EX HUSBANDi tagasi, aga kuna ma ikka armastan teda ja vajab teda oma elus. Töötan ja järgin DR OGUDUGU juhendust ja see üllatas mind, et pärast 3 Mu kiriku valimise päevad ja DR OGUDUGU'ga töötamine kutsus mu EX HUSBAND mulle palve minust andestama ja unustama kõik, mida ta mulle endiselt on teinud, et ta ikka armastab mind ... nüüd ise ja mu abikaasa täidavad kokku ja me oleme väga õnnelik meie uue eluga ... kõik tänu DR OGUDUGUle selle suurepärase töö eest, mida ta mulle on teinud ... luban alati jagada oma head tööd kogu laiale maailmale ja kui ükski keha on seal, kes läbib suhtelisi raskusi, peaks võtke temaga ühendust e-posti teel: drogudugusolutionspell@gmail.com või whatsapp +2349097050691
Ta on spetsialiseerunud ka järgmistele probleemidele
(1) Kui soovite oma ex tagasi.
(2) kui sul on alati halvad unenäod.
(3) Tahad edutada oma kontoris.
(4) Soovite, et naised / mehed võtaksid pärast teid.
(5) Kui soovite lapse.
(6) Sa tahad olla rikas.
(7) Te soovite siduda oma abikaasa / naisega
igavesti sinu.
(8) Kui teil on vaja rahalist abi.
(9) Taimne hooldus.
 võtke DR OGUDUGU oma e-posti teel ühendust täieliku lahendusega drogudugusolutionspell@gmail.com