15 juuli 2007

kevade m2lestusex




Meie aias polnud alguses v2ixeid lillekesi ylce. T2nase seisuga olen istutanud oma 60 liiki & sorti tavalisemat sibullille, t2na skoorib krooqs, & m2e ocas heas mullas on nad k6ik r66msad kasvajad. 9-ne tytar on neist yle ootuste h2id pilte teinud, ytleb qnstniq erialakretinism:) endal qlus kevad igasugu lammutuse & ehituse peale 2ra, ei yhtki kevadepilti taimedest.

2 kommentaari:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Vahva, et sellise blogi tegid. Sul teemasid massiliselt huvitavaid. Nii et jõudu kirjutamisel!
Minu meelest väga huvitav sellisest hüljatud paigast omale kodu munsterdamine. Umbes sama mis meilgi siin. Meil saab see sügis juubel olema- 10 aastat maamuti elu. Algus oli kah selline: talvel lumi ja suvel nõgesed silmini.
Ja miks kogu aeg räägitakse, et blogi on teistele näitamiseks? Seda muidugi ka aga põhipoint on ikka iseendale huvitav pärast takkajärgi vaadata, et mis kunagi oli ka.

mustkaaren ütles ...

Tere kommima,
& siinkohal j2tkan teemat - kellele blogime? Ikka et oma vanu m6tteid uute soodustamisex korrastada, j22dvustada oma huvitavat & kordumatut elu:) Samas, q seesama elu viib meie vanad s6brad kaugele elama & kylastada ei saa qigi tihti, siis blogi kaudu saab kaugeler2nnanuid oma eluga qrsis hoida. Nagu globaalse kylajutu variant:)